Eindresultaat enquête levensloopwoningen

5 september '17

Tijdens de Zwoele zomeravond op 1 juni in Woonpark Hoevelaken bleek er veel vraag naar appartementen of levensloopbestendige woningen te zijn. Tijd om een enquête te houden. In deze enquête stonden een aantal plattegronden met woonoppervlaktes en een prijsindicaties. We kunnen niet alle individuele wensen verwezenlijken, maar we kunnen nu nog wel zoveel mogelijk rekening houden met jouw woonwensen. 336 Personen hebben de enquête ingevuld. Daar zijn we heel blij mee. Dit geeft ons de mogelijkheid Woonpark Hoevelaken nog beter af te stemmen op jullie woonwensen. Het eindresultaat willen we graag delen.  

  • De meeste mensen hebben de voorkeur gegeven aan de plattegronden die we hieronder tonen. Met daarbij het liefst een woonoppervlakte van 129 m2 en een koopsom vanaf € 290000,- von. Op de 1e verdieping nog 2 slaapkamers. 
  • Daarnaast hebben ook veel mensen aangegeven voorkeur te hebben voor een appartement op de begane grond. Met een woonoppervlakte van 100 m2. Er is daarbij ook behoefte aan een buitenruimte in de vorm van een tuin of een balkon. 

De vervolgstappen

Deze uitkomst van de enquête geeft een goed beeld van de wensen en reden om het ontwerp in Het Erf verder vorm te gaan geven. Inmiddels wordt er gekeken hoe we het Erf opnieuw kunnen gaan verkavelen. Er wordt opnieuw getekend en bekijken we de mogelijkheden om appartementen te realiseren op de begane grond. En wat een geschikte plek is voor de levensloopbestendige woningen. Wel kunnen we aangeven dat er geen hoogbouw komt. Deze mogelijke aanpassingen in het plan zijn ook van invloed op de planning. Bekijk de planning.

Interesse in het overige 
aanbod? De starters-, tussen- en hoekwoningen, schrijf je in op de website. 

Variant 1 beg grond
Variant 1 1e verd
  Bekijk het woningaanbod
  De planning