Woonpark Hoevelaken

Wanneer start de verkoop van Woonpark Hoevelaken?

9 november '18

Jullie geduld wordt al even op de proef gesteld en ook wij willen  zo snel mogelijk in verkoop met het nieuwbouwplan Woonpark Hoevelaken. Maar zorgvuldigheid staat bovenaan en helaas hebben we te maken met een aantal factoren, die een start verkoop eind dit jaar in de weg staan. We lichten dit graag even toe.

Start verkoop datum uitgesteld

Op dit moment legt de architect de laatste hand aan de uitwerking van het voorlopig ontwerp van de woningen van Het landgoed. Tegelijkertijd worden de plannen getoetst bij de Welstand en zijn we opzoek naar een geschikte aannemer. Zodra we een aannemer hebben gecontracteerd kunnen we pas een concrete start verkoopdatum gaan plannen. We koersen nu voor Het Landgoed op eind eerste kwartaal 2019, de verkoop van Het Erf volgt dan een half jaar later. Tevens wordt er op dit moment ook gewerkt aan de voorbereiding bouwrijpmaken om een start bouw eind 2019 mogelijk te maken.

Gefaseerd in verkoop

Door uitdagingen in de bouwsector is het lastig om een aannemer te vinden. Hierdoor hebben we besloten om zowel Het Landgoed als Het Erf gefaseerd in verkoop te brengen. Het Landgoed gaat naar verwachting in 2 fases in verkoop en Het Erf in 3 fases. Welke bouwnummers als eerste in verkoop zullen gaan, is op dit moment nog niet bekend.

We snappen dat dit alles heel vervelend is en hopen hierin op jullie begrip. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Excuses voor het ongemak.

  Het Landgoed
  Het Erf