Van kantoorlocatie naar prachtig woonpark in Hoevelaken

24 maart '16

De kantoorlocatie aan de Westerdorpsstraat 66 in Hoevelaken wordt een prachtig woonpark met een aanbod van huizen dat voor elk wat wils biedt.

Nu eigenaar Rabo Vastgoedgroep heeft aangegeven het perceel met kantoorpand ‘het Witte Gebouw’ in de toekomst te verlaten, is het tijd voor het bedenken van een nieuwe toekomst. De afgelopen maanden hebben we samen met de gemeente Nijkerk de mogelijkheden voor de herontwikkeling verkend. 

Het woningaanbod en de opzet van Woonpark Hoevelaken
In totaal komen er ongeveer 160 woningen in dit nieuwe woonpark. Het aanbod is heel gevarieerd. Van huizen voor starters tot grotere nieuwbouwwoningen en huizen voor senioren. De combinatie van hoogwaardige architectuur, de ruime opzet en het rijke groen maken Woonpark Hoevelaken tot een unieke woonlocatie.   

Woonpark Hoevelaken wordt met respect ontwikkeld
Straks is het park niet langer afgesloten. Dit wordt een plek waar iedereen in de buurt van kan genieten. Een uitbreiding van het naastgelegen Engelse Landschapspark. De unieke ligging naast Huize Hoevelaken, het dorpscentrum en het aangrenzende natuurgebied zijn bepalend in de ontwikkeling. Ook de historie wordt met respect verwerkt in de plannen.   

Samen wordt het nog beter
Herbert Bosch, ontwikkelingsmanager bij BPD: "Wij zijn vereerd om na 53 jaar van deze bijzondere locatie een fantastische leefomgeving te maken. Niet alleen voor de toekomstige bewoners, ook voor de inwoners van Hoevelaken. Samen met de gemeente Nijkerk willen we geïnteresseerden en belanghebbenden vroegtijdig in het proces betrekken. Daarvoor organiseren we een inloop- en informatieavond". Lees hier meer over deze avond

Niets missen van Woonpark Hoevelaken?
Denk je nu al: dit wordt bijzonder en hier wil ik wel wonen? Schrijf je dan vrijblijvend in als belangstellende. Door middel van nieuwsbrieven houden we je op de hoogte.

Lees het laatste nieuws Nieuwsoverzicht
Meer weten? Informatieavond