Topdrukte bij inloopavond Woonpark Hoevelaken

15 april '16

Ruim 500 belangstellenden bezochten de inloopavond van Woonpark Hoevelaken. Een eerste kennismaking met het nieuwbouwplan op de voormalige kantoorlocatie aan de Westerdorpsestraat 66 werd vol enthousiasme ontvangen.

Herbert Bosch, ontwikkelingsmanager bij BPD: “Het is fijn om te zien hoeveel omwonenden en overige geïnteresseerden zich betrokken voelen bij het plan. Iedereen heeft de enquête ingevuld. De wensen en suggesties nemen we ter harte. Op deze manier kunnen een fantastisch plan maken waar buurt en bewoners blij mee zijn.”

Nieuwbouw voor starters, senioren en gezinnen

Woonpark Hoevelaken wordt met respect voor de historie, de nu al aanwezige natuur in het landschap en de buren ontwikkeld. In totaal bouwen we ongeveer 160 woningen. Qua woningaanbod komen we tegemoet aan de huidige woningbouwbehoefte van Hoevelaken. Dus zie je in Woonpark Hoevelaken straks nieuwbouwwoningen voor starters, senioren en gezinnen.

Woonpark Hoevelaken straks voor iedereen toegankelijk
De unieke ligging naast Huize Hoevelaken, het dorpscentrum en het aangrenzende natuurgebied vormt de kapstok voor de ontwikkeling. Straks is ‘Woonpark Hoevelaken’ een mooie, voor iedereen toegankelijke, plek. Het Engelse Landschapspark breiden we uit en trekken we door. Het door ons aangelegde natuurgebied aan de noordzijde valt buiten de plannen en blijft behouden.

Niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Woonpark Hoevelaken.Bekijk alle nieuwsberichten Nieuwsoverzicht
Lees de uitkomst Resultaat enquête Woonpark Hoevelaken