Koop je huis volledig online!

28 februari '19

Een paar schoenen online kopen is bijna voor niemand meer vreemd. Maar dat je ook je nieuwbouw woning volledig online kunt kopen, dat is nog voor weinig mensen weggelegd. Toch kan dat binnenkort in Woonpark Hoevelaken! Liever contact met de makelaar? Dat kan natuurlijk ook. 

100% online

In Woonpark Hoevelaken kun je straks de koopcontracten voor je nieuwe woning digitaal ondertekenen! Nadat je een woning toegewezen hebt gekregen bepaal jij vervolgens hoe je het aankoopproces wilt doorlopen. In je persoonlijke 'mijn-eigen-huis omgeving' ontvang je belangrijke berichten over Woonpark Hoevelaken. Kun je je voorkeuren opgeven als de verkoop start en uiteindelijk met een aantal klikken verder kan je jouw eigen droomhuis kopen. 

Weten hoe dit werkt?

Of de makelaar

Uiteraard blijft het ook mogelijk om persoonlijk contact te hebben met Makelaardij De Parel. Dit kan zowel digitaal als fysiek.

René van Beek is nieuwbouwspecialist en wooncoach voor het nieuwbouwproject Woonpark Hoevelaken. Je kunt hem bereiken op 033-466 9902 of mail naar info@makelaardijdeparel.nl.

 

De Parel

Interesse?

Heb je interesse in een woning in Woonpark Hoevelaken? De eerste stap richting deze verkoop zet je zelf. Maak je eigen account aan en favoriet dan jouw type huis van je voorkeur. Je ontvangt dan steeds gerichtere informatie.

Nieuw! Hoe werkt online kopen
Ik heb een vraag! Veelgestelde vragen