Inschrijven voor Woonpark Hoevelaken

6 juli '17

Woonpark Hoevelaken bestaat uit twee wijken: Het Erf en Het Landgoed. Deze wijken hebben beiden een eigen sfeer en woningaanbod, waar je met volle overtuiging voor kunt kiezen. De verkoop van deze huizen zal in 2018 zijn, toch is het van belang om je nu al in te schrijven voor één of meer woningtypen.

Gerichte informatie ontvangen

Door je in te schrijven voor één of meer woningtypen, laat je alvast je interesse blijken. Niet alleen voor Woonpark Hoevelaken, maar juist voor de woningen die hier gaan komen. Je ontvangt steeds gerichtere informatie, omdat wij weten waar jouw interesse ligt. Wil jij een starterswoning in Het Erf of juist een watervilla in Het Landgoed? Laat het weten. Door je in te schrijven voor woningtypes die bij je passen, ontvang je voor jou relevante berichten.  

Hoe schrijf ik mij in?

  1. Klik op één van de woningtypen onder Woningen.
  2. Klik op 'Houd me op de hoogte' in het oranje kader.
  3. Vul de velden in om je aan te melden voor dit woningtype en klik op Verstuur. Dat kan voor meerdere types.

Stap 1
Stap 2
Stap 3

De start verkoop

Wanneer je je inschrijft per woningtype, zet je al een eerste stap richting de start verkoop. Woonpark Hoevelaken gaat in 2018 in verkoop, maar je voorbereiding begint nu. Wanneer de online verkoop start, krijg je daar tijdig bericht over. Dan kan je ook je voorkeur voor een bouwnummer doorgeven. 

  De planning voor Woonpark Hoevelaken
  De ligging van Woonpark Hoevelaken