De Zwoele Zomeravond (inclusief sneak preview)

19 juni '17

Kom op 1 juli naar Woonpark Hoevelaken en geniet van de meest romantische film van de afgelopen jaren. Een heerlijk liefdesdrama over de verboden liefde tussen Allie (Rachel McAdams) en Noah (Ryan Gosling) en hoe zij door de oorlog van elkaar gescheiden worden. Vinden zij elkaar uiteindelijk? Ontdek hoe heerlijk de zomeravonden in Woonpark Hoevelaken zijn en geniet van de buitenfilm. Met een speciale voorvertoning over het Woonpark zelf!

Vertier voor de kids

En…omdat er niet alleen volwassenen in Woonpark Hoevelaken komen wonen, maar ook heel veel kinderen, is er ’s middags een speciale film! Een kinderfilm die zich afspeelt in een chocoladefabriek, waar de meest gekke dingen gebeuren. Ben jij benieuwd? Kom dan kijken!

Eerste beelden Woonpark Hoevelaken

Natuurlijk hebben we ook meer informatie over het Woonpark zelf. Je kunt als aller eerste een indruk krijgen van de schetsen van de architecten van alle woningtypes. Reden genoeg om op 1 juli naar het Woonpark toe te komen.

Programma en aanmelden Zwoele Zomeravond

  • 15.30u - Inloop
  • 16.00u - Start kinderfilm
  • 17.30u - Start barbecue (verzorgd door Keurslager Steltenpool) en eerste beelden van de woningen in Woonpark Hoevelaken
  • 19.00u - Start avondfilm
  • 21.00u - Einde programma

Locatie: Woonpark Hoevelaken, Westerdorpstraat 66 Hoevelaken.

Toegang is gratis, indien je je hebt aangemeld als geïnteresseerde om te komen wonen in Woonpark Hoevelaken.

Let op: vol = vol. Meld je z.s.m. aan via communicatie.nom@bpd.nl en geef daarin aan naar welke film je komt en met hoeveel volwassenen en kinderen. Dan weten wij hoeveel limonade we moeten regelen! 

Meer over Architect Liesbeth van der Pol
Meer over Architect Kok Mulleners