Zo mooi worden de watervilla's

20 november '19

Eerder hebben we al conceptversies met je gedeeld. Je kreeg toen al een goede indruk van hoe de watervilla's in Het Landgoed in Woonpark Hoevelaken er uit komen te zien. u wordt die indruk alleen maar beter... Want wij hebben achter de schermen hard verder gewerkt om de exterieur beelden nog gedetailleerder te maken. Nieuwsgierig? Bekijk de exterieur en interieur beelden hieronder.

Benieuwd naar de artist impressions?

Wat zijn de beelden prachtig geworden! Alle artist impressions zijn inmiddels op de website gezet. Je kunt ze bekijken onder het woningaanbod. De artist impressions laten de verschillen tussen poortwachters en de watervilla's goed zien. Zie jij jezelf al wonen aan het water? 

360 graden binnenkijken

Kijk je mee? Zowel de slaapkamer als de woonkamer zijn in 360 graden te bekijken. Plaats je mobiele telefoon in een VR bril en waan jezelf midden in de woonkamer van jouw nieuwe huis. Geen VR bril bij de hand? Je kunt ook gewoon door de woonkamer heen swipen op je mobiel! Op desktop klik je op het beeld en draai je rond met je muis. Let op: Werken de VR beelden niet naar behoren op je mobiele telefoon? Bekijk ze dan op tablet of desktop!

  Bekijk het woningaanbod
  Meer nieuws lezen