Wonen in Het Landgoed. Wat is er beschikbaar?

29 november '19

Er zijn nog slechts 3 woningen vrij in Het Landgoed fase 1. Het gaat om twee vrijstaande woningen en één 2 onder 1 kapwoning. Zit er een woning voor jou tussen?

image alt

Bouwnummer 34

Deze vrijstaande woning is met 180 m2 de grootste woning van Het Landgoed fase 1. De woning heeft een schiereiland Siematic keuken met Siemens apparatuur en door de erker een lichte ruime zithoek. Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers een badkamer met Villeroy en Boch sanitair en een apart toilet. De zolder is nog vrij in te delen, creëer hier bijvoorbeeld een grote masterbedroom met eigen badkamer. De keuze is aan jou! 

Prijs woning € 759.500 v.o.n.

Woning bekijken
image alt

Bouwnummer 35

Ook deze vrijstaande woning is lekker ruim. De woning heeft een woonoppervlakte van 173 m2 en standaard 4 slaapkamers. De zithoek vind je aan de voorkant van het huis, door de vele ramen is het lekker licht. Aan de achterkant van het huis vind je een kookeiland van Siematic met Siemens apparatuur. Vanuit de keuken bereik je de tuin die met een tuinligging op het Zuiden lekker zonnig is. Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers en een Villeroy & Boch badkamer. Op zolder vind je slaapkamer 4 en de aansluiting voor de wasmachine en droger. 

Prijs woning € 689.500 v.o.n.

Woning bekijken
image alt

Bouwnummer 36

Bouwnummer 36 heeft een woonoppervlakte van 166 m2 en een parkeerplaats op eigen terrein. Deze 2 onder 1 kapwoning is gasloos en heeft zonnepanelen op het dak. Aan de voorkant van de woning vind je een kookeiland van Siematic met apparatuur van Siemens. De zithoek is aan de voorkant van het huis gesitueerd. Naast de woning vind je een ruime berging voor het stallen van je fietsen. Altijd al gedroomd van een masterbedroom met inloopkast? Deze woning heeft het! Naast een riante ouderslaapkamer vind je op de eerste verdieping ook de badkamer met Villeroy & Boch sanitair en 2 kinderslaapkamers. De zolder is naar eigen wens in te delen.

Prijs woning € 605.000 v.o.n.

Woning bekijken

Overtuigd?

Wacht niet te lang! Er zijn nog slechts 3 bouwnummers vrij in Het landgoed fase 1. Interesse? Bekijk de beschikbare woning hieronder op de verkavelingskaart. En bel Makelaardij De Parel op 033-4669902 voor een vrijblijvende optie of stuur een mail naar nieuwbouw@makelaardijdeparel.nl.

  Woningaanbod bekijken
  Contact opnemen