Welke baksteen en dakpan hoort bij welk huis?

26 augustus '19

Weet jij welke baksteen en dakpan er bij welke woning in Het Landgoed fase 1 hoort? Als je de artist impressies goed hebt bekeken, dan is dit voor jou een makkie! Benieuwd of jij het weet?

Dakpannen of riet?

Het Landgoed fase 1 bestaat uit een mooie mix woningen met riet afgewisseld met dakpannen. Op het rechter plaatje hieronder zie je de grijs/zilveren dakpan van woningtype A. De linker foto is de dakpan van alle andere woningen met uitzondering van woningtype E want die krijgt een prachtige rietenkap. Maar dat wist jij natuurlijk al lang!

Dakpan
Dakpan

Bakstenen of stucwerk?

Op de foto hiernaast zie je vier soorten kleuren bakstenen. We vertellen je graag welke bakasteen bij welk woningtype hoort. Type A krijgt wit sauswerk dus daar zie je straks de kleur baksteen niet meer van. Woningtype C2 krijgt de baksteen die je op de foto rechtsboven ziet staan in combinatie met wit sauswerk. Ook type E krijgt wit sauswerk in combinatie met de baksteen linksboven. Op de foto linksonder zie de kleur baksteen van type B en T en rechtsonder die van type F. En woningtype C1 wordt helemaal gestuukt. Had jij ze allemaal goed?

Baksteen
  Ik heb een vraag?
  Bekijk het woningaanbod