Verkoop watervilla's gestart! Wordt dit jouw uitzicht?

10 december '19

Het is zover: de verkoop van de watervilla's is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en kan je downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijk account en kan t/m dinsdag 17 december 17.00 uur. Een dag later wijzen we de woningen toe.

Geef je voorkeuren door en upload je financiële check

Alle informatie kan je downloaden en bekijken op de start verkooppagina. Onder andere de verkooptekeningen, optietekeningen, de technische omschrijving maar ook het keukenboekje en de meerwerklijsten van jouw favoriete woning. Ook staan de koperscontractstukken online. Weet je naar welke woningen je voorkeur gaat? Log in op jouw persoonlijk account en geef online maximaal 5 voorkeuren door. Vergeet niet je financiële check te uploaden. 

Heb je nog geen account?

Maak dan snel een account aan en geef je woningvoorkeuren door. Dit kan tot en met dinsdag 17 december om 17:00 uur. Een dag later vindt de toewijzing plaats. Vanaf 17:00 uur wordt ook in jouw Mijn Eigen Huis account zichtbaar of je een woning toegewezen hebt gekregen of dat je reservekandidaat bent geworden. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.

Vragen? Kom naar het Brummelhuis inspiratiecentrum

Heb je nog vragen die je graag face to face wilt stellen? Of wil je graag de materialen van de woningen komen bekijken? Kom dan naar de inloopavond. Op dinsdag 10 december van 19.00 tot 20.30 uur ben je welkom bij het Brummelhuis inspiratiecentrum in Deventer aan de Maagdenburgstraat 18 in Deventer. Wij staan je graag te woord!

Online kopen

Nadat je een woning toegewezen hebt gekregen ontvang je een mail om je optie te bevestigen, je hebt hier 48 uur de tijd voor. Vervolgens bepaal jij hoe je het aankoopproces wilt doorlopen. Wil je eerst een afspraak met de makelaar om vervolgens de koopcontracten thuis digitaal te ondertekenen? Of doorloop je het proces helemaal online zonder tussenkomst van de makelaar? Uiteraard behoort het maken van een afspraak bij de makelaar i.c.m. het ondertekenen van de koopcontracten bij de makelaar ook tot de mogelijkheden. De keuze is aan jou!