Twee nieuwe woningtypes in Het Landgoed fase 2

20 december '19

Er komen twee nieuwe woningtypes in Het Landgoed fase 2. Het gaat om vier vrijstaande woningen met een prachtig uitzicht op de vijver in Woonpark Hoevelaken. Je kunt deze vijvervilla's vinden onder bouwnummers 7, 58, 59 en 60. Kijk je mee?

image alt

Type D - vrijstaand

Dit woningtype is met 190 m2 zeer ruim te noemen en heeft een mooi uitzicht op de vijver van Woonpark Hoevelaken. Alle drie de woningen hebben een grote berging en twee parkeerplaatsen naast elkaar op eigen terrein. De woonkamer heeft een open Siematic keuken aan de achterkant van het huis en is zeer licht door de vele ramen en serre. Op de eerste verdieping vind je een Villeroy & Boch badkamer met raam en apart toilet en een ouderslaapkamer en twee kinderkamers. Ideaal, op de tweede verdieping vind je nogmaals 2 slaapkamers, een extra badkamer en een grote berging. Dit huis is dus ideaal voor een groot of samengesteld gezin. Wie krijgt straks het torenkamertje?

Woningtype bekijken
image alt

Type J - vrijstaand

Wat deze vrijstaande woning zo uniek maakt? Van deze woning is er maar 1 in Woonpark Hoevelaken. Dit vrijstaande huis heeft een woonoppervlakte van circa 175 m2 en ruime tuin die aan het water grenst. Aan de achterkant van het huis vind je een Siematic hoekkeuken met openslaande deuren naar de tuin. Aan de voorkant vind je de zithoek die door de vele ramen lekker licht is. De woning heeft een grote berging aan de zijkant van het huis met twee parkeerplaatsen naast elkaar op eigen terrein. Op de eerste verdieping vind je de Villeroy & Boch badkamer en een apart toilet en 2 slaapkamers waarvan 1 met balkon. Op de tweede verdieping vind je standaard 2 slaapkamers en de techniek ruimte waar je ook de wasmachine en droger neer kunt zetten. 

Woningtype bekijken

Geïnteresseerd in een vijvervilla?

Zie jij jezelf al wonen in een prachtige vijvervilla? Laat dan snel je NAW-gegevens achter onder woningtype D en/of J door op de 'Houd mij op de hoogte' te klikken.  

  Bekijk het woningaanbod
  Meer nieuws lezen