Sneak preview: conceptbeelden watervilla's

23 oktober '19

Ben jij ook zo benieuwd hoe de watervilla's in Woonpark Hoevelaken er straks uit komen te zien? Bekijk dan snel de eerste 3D concept beelden. Op enkele details na zijn de ontwerpen van de woningen klaar.

Artist Impressions

Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt, is dat toch net even iets anders dan een bestaande woning. Je koopt namelijk een huis, dat nog niet gebouwd is. Je kunt geen bezoekje brengen aan de woning om de sfeer te proeven of gaten en kieren te inspecteren. Nu brengt zo'n nieuwbouwwoning heel veel voordelen met zich mee, want gaten en kieren die zijn er niet. Om de sfeer te proeven, maken wij levensechte beelden voor je. Zodat je precies weet hoe jouw nieuwe woning er uit komt te zien. Die beelden noemen we 'artist impressions'. We willen graag van elk type woning een artist impressions laten maken. Zo krijg jij als klant straks een goed beeld hoe jouw favoriete woning er straks uit komt te zien. De beelden die we nu delen zijn concept versies. Het is nog niet af, maar we vonden het wel het delen waard!

watervilla
watervilla
watervilla

Zie jij jezelf wel wonen in een watervilla?

De watervilla's gaan binnenkort in verkoop. Zie jij jezelf hier wel wonen? Meld je dan aan bij de woning van je keuze met je gegevens. Je krijgt dan als eerste de informatie van die woningen. Ook telt het moment van die aanmelding mee bij de toewijzing van de woningen als ze in verkoop zijn.

Meer weten over de watervilla's? Woningaanbod bekijken
Ik heb een vraag? Contact opnemen