Omgevingsvergunning Het Landgoed fase 1 onherroepelijk

8 november '19

Goed nieuws voor de kopers van een woning in Het Landgoed fase 1! De omgevingsvergunning is onherroepelijk. Wat houdt dat in? Dat we een vergunning hebben om, als we zover zijn, de bouw te laten starten. Zo wordt de komst van jouw nieuwe woning steeds een stukje concreter.

Op 18 september 2019 heeft Gemeente Nijkerk de omgevingsvergunning verleend voor Het Landgoed fase 1. Vanaf die datum is daarmee dan ook de bezwaartermijn van 6 weken in gegaan. Ondertussen hebben wij het goede bericht ontvangen dat er geen bezwaren zijn gemaakt en is daarmee de omgevingsvergunning onherroepelijk geworden! Gemeente Nijkerk heeft hiermee toestemming gegeven voor de bouw van 33 woningen.

Levering grond

Wanneer de omgevingsvergunning onherroepelijk is, dan kan ook daadwerkelijk de grond geleverd worden. Het is nu alleen nog wachten tot het verkooppercentage van 70% is gehaald. Wanneer dit zo is ontvangen de kopers van een een woning in Het Landgoed fase 1 de hoerabrief. Met deze brief bevestigen we dat het project doorgaat en dat de aannemer de start bouw kan gaan voorbereiden. Dat is ook het moment dat je als koper naar de notaris gaat.

Op dit moment is 50% van de woningen verkocht en er staan nog 5 tekenafspraken gepland. Het ziet er dus naar uit dat we nog dit jaar het verkooppercentage gaan halen. Het is daarom van belang dat de hypotheek zo snel als mogelijk geregeld is en dat alle benodigde stukken in het bezit zijn van de notaris. De notaris, VBC notarissen Amerssfoort, nodigt de kopers als het zover is uit voor de overdracht van hun woning en de hypotheekakte.

Ook wonen in Het Landgoed? Het kan nog!

Dit is echt je laatste kans! Er is nog slechts 3 bouwnummers vrij in Het landgoed fase 1. Interesse? Bekijk de beschikbare woning hieronder op de verkavelingskaart.