Meer dan 50% is verkocht! Wat is er nog beschikbaar in Het Landgoed fase 2?

29 april '20

Ondanks corona hebben we binnen twee maanden maar liefst 16 woningen in Het Landgoed fase 2 verkocht. Dat is 59% van het aantal woningen dat in verkoop is en daar mogen we best trots op zijn. Kopers, gefeliciteerd! Wil je ook wonen in Woonpark Hoevelaken? Wacht dan niet te lang! Er zijn nog slechts 5 woningen vrij.

Bouwnummers 58, 59 en 60

Deze prachtige vijvervilla's kijken vrij weg over het bos en de vijver in Woonpark Hoevelaken. De ligging is dus perfect! En dan hebben we het nog niets een gehad over de zee van ruimte die deze woning je biedt. Met een woonoppervlakte van 184 m2, standaard 5 slaapkamers en 2 badkamers is er genoeg plek voor een groot of samengesteld gezin. Bouwnummers 58, 59 en 60 hebben ook allemaal twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een vrijstaande berging.   

Nieuwbouw Amersfoort

Bekijk de prachtige vijvervilla van binnen

Nieuwbouw Hoevelaken

Bouwnummers 53 en 54

Opzoek naar een 2 onder 1 kapwoning in Hoevelaken?Bouwnummers 053 en 054 zijn nog vrij. Deze woningen kijken uit over het water en hebben een parkeerplaats op eigen terrein. Naast de woning vind je ook een vrijstaande berging en jouw kinderen spelen straks heerlijk voor de deur. Beide woningen hebben een woonoppervlakte van 137 m2 en standaard 3 slaapkamers. De zolder is nog vrij in te delen. Is dit jouw toekomstige droomwoning?

Binnenkijken bij de 2 onder 1 kapwoning

Wil jij hier wonen?

Zie jij jezelf wel wonen in nieuwbouwwijk Het Landgoed fase 2 in Woonpark Hoevelaken? Bel Makelaardij De Parel voor een optie op 033-4669902 of stuur een mail naar nieubouw@makelaardijdeparel.nl.

  Ik wil een optie
  Naar het woningaanbod