Maak van je badkamer een echte urban jungle!

15 januari '20

Je hebt badkamers in soorten en maten. Van welke stijl hou jij? Modern zwart met chroom, gezellig rommelig met veel houten accenten, sjiek Tudor of industrieel? Gewaagde kleuren op de muur? Het mag allemaal. Wat je ook doet, planten zijn een must. En liefst zo veel mogelijk. Ga voor de junglelook in je badkamer.

image alt

Heerlijk ontspannen in je eigen spa

Planten zijn leuk, gezellig en je wordt er blij van. Ze zorgen voor veel sfeer. Bovendien creëren ze ideale klimaatomstandigheden en een gezonde woonomgeving. In een groene omgeving ervaren we immers veel minder stress. Ideaal voor de badkamer dus. Creëer je eigen wellness-spa met bijvoorbeeld de sierasperge, krulvarens, graslelie en de adiantum of wel venushaar. Ontspannen maar.

Welke plant je ook kiest, zorg ervoor dat je perfect weet hoe je hem moet onderhouden. Zeker als je beseft dat je eigenlijk geen groene vingers hebt. Want hoe mooi je nieuwe plant ook is, als hij er maar treurig bij staat, heb je er ook niets meer aan. Download bijvoorbeeld de Plantsome app, deze app helpt jou eraan te herinneren wanneer je plant water nodig heeft. Ideaal!

Wil je ook wonen in Hoevelaken? Bekijk beschikbaar woningaanbod
Meer nieuws lezen? Naar nieuwspagina