Informatieavond Het Landgoed druk bezocht

19 juli '19

Gister was er een informatieavond over Het Landgoed fase 1 bij De Stuw in Hoevelaken. De koffie smaakte goed en er kwamen veel belangstellenden langs. Kortom het was een succes!

Kon je er niet bij zijn?

Tijdens de informatieavond hebben we o.a. de definitieve plattegronden en bakstenen laten zien. Ook was het mogelijk om het gehele plan vanuit de lucht te bekijken. En kon men voor financiële advies terecht bij de hypotheekadviseurs van de Rabobank. 

Tevens werd er een prijslijst en een brochure uitgedeeld met daarin concept beelden,  plattegronden en gevelbeelden. Heb je de bijeenkomst gemist? Download dan hier de brochure

brochure

Interesse? Maak een account aan!

Heb je interesse in een woning in Het Landgoed fase 1? Maak dan een Mijn Eigen Huis account aan en geef het woningtype van jouw voorkeur een hartje. Met een paar stappen ben je zo in jouw persoonlijke omgeving. Hier kun je al je favoriete woningen inzien, met elkaar vergelijken, nieuws lezen en stukken downloaden. Zodra de woningen in verkoop zijn, geef je hier ook je voorkeuren door. Je kunt zelf jouw favoriete woningen online beheren. Superhandig toch? Weten hoe je dat doet? Lees verder op de pagina Mijn Eigen Huis.

  Download het informatieboekje
  Maak een account aan