Hoera eerste woning Het Landgoed fase 2 verkocht

24 maart '20

De kop is er af! De eerste woning in het nieuwbouwproject Het Landgoed fase 2 in Hoevelaken is verkocht. En er staan 4 tekenafspraken gepland. Wil je ook wonen in Woonpark Hoevelaken? Wil je ook wonen in Woonpark Hoevelaken? Bouwnummers 2, 3, 54 en 60 zijn nog vrij! Bel Makelaardij de Parel op 088-7122931 voor het verkrijgen van een vrijblijvende optie.

Bouwnummers 2 en 3

Deze twee bouwnummers zijn bijna identiek alleen de gevelkleur is anders. Beide woningen hebben een achtertuin aan het water en vanaf de voorkant van het huis kijk je uit op een groen hofje. Hier kunnen kinderen straks onbezorgd buitenspelen. De woningen hebben een gebruikersoppervlakte van 173 m2 en standaard 4 slaapkamers. De tuin ligt op het Zuiden en naast de woningen vind je twee parkeerplaatsen en een ruime berging. De woonkamer met Siematic kookeiland zit aan de achterkant van het huis en op de eerste verdieping vind je een badkamer met Villeroy & Boch sanitair. 

Bouwnummer 54
Bouwnummer 60

Bouwnummer 54

Opzoek naar een 2 onder 1 kapwoning vlakbij een speeltuin, die uitkijkt over het water en een parkeerplaats heeft op eigen terrein? Dan past bouwnummer 54 helemaal bij jouw woonwensen! Deze eengezinswoning heeft een woonoppervlakte van 137 m2 en standaard 3 slaapkamers. De tuin ligt op het Zuiden en is daardoor lekker zonnig. De woning kost € 540.000 v.o.n. inclusief badkamer met Villeroy & Boch sanitair en Siematic keuken met Siemens apparatuur. 

Bouwnummer 60

Deze prachtige vijvervilla heeft een woonoppervlakte van maar liefst 184 m2. De woonkamer is groot genoeg voor een gezellige zithoek en kookeiland. Hadden we je al verteld dat er een Siematic keuken met Siemens apparatuur in de prijs is inbegrepen? Met standaard 5 slaapkamer is er genoeg plek voor jou en je (samengestelde)gezin. De zonnige tuin ligt op het Zuid-Westen en is groot genoeg voor het plaatsen van een trampoline of wat dacht je van jacuzzi? 

  Bouwnummer 54 bekijken
  Bouwnummer 60 bekijken