Hoera eerste 6 woningen verkocht! Nog 2 woningen vrij!

28 oktober '19

De kop is er af! De eerste 6 woningen in het nieuwbouwproject Het Landgoed fase 1 in Hoevelaken zijn verkocht. En er staan maar liefst 12 tekenafspraken gepland. Wil je ook wonen in Woonpark Hoevelaken? Er zijn nog twee vrijstaande woningen vrij. Het gaat om bouwnummer 34 en 35 zijn vrij! Bel Makelaardij de Parel op 088-7122931 voor het verkrijgen van een vrijblijvende optie.

Type T
Type c1

Bouwnummer 34

Met maar liefst 180 m2 biedt bouwnummer 34 genoeg plek voor jou en je gezin. Zo vind je drie slaapkamers op de eerste verdieping en een enorme zolder die je nog zelf kunt indelen. Je kunt hier met gemak twee extra slaapkamers realiseren. De zonnige tuin ligt op het Zuiden en is groot genoeg voor het plaatsen van een trampoline of wat dacht je van jacuzzi? De woning kost € 759.500 v.o.n. inclusief badkamer met Villeroy & Boch sanitair en Siematic keuken met Siemens apparatuur. 

Meer weten

Bouwnummer 35

Bouwnummer 35 heeft een woonoppervlakte van 173 m2 en standaard vier slaapkamers. De woonkamer is groot genoeg voor een gezellige zithoek en kookeiland. Hadden we je al verteld dat er een Siematic keuken met Siemens apparatuur in de prijs is inbegrepen? Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en een badkamer met sanitair van Villeroy & Boch. De zolder heeft standaard een vierde slaapkamer maar een vijfde slaapkamer behoort ook tot de mogelijkheden. De woning kost € 689.500 v.o.n.

Meer weten
  Bouwnummer 34 bekijken
  Bouwnummer 35 bekijken