Het Landgoed krijgt Svedex binnendeuren

11 april '19

Alle woningen in Het Landgoed (m.u.v. de water- en vijvervilla's) krijgen standaard Svedex binnendeuren uit de Casual lijn. Deze serie kenmerkt zich door het no-nonsense design, vertrouwde en zelfbewuste kwaliteit zonder franje. Eigentijds en tijdloos tegelijk!

Tijdloos design

Woningtypes A, B, C1, C2, E, F, S en T krijgen standaard casual binnendeuren van Svedex, die stijlvol mee gaan in elke trend. Met hun ingetogen lijnenspel blinken ze uit in bescheidenheid zonder ‘gewoon’ te worden. De casual opdekdeuren van Svedex hebben een ambachtelijke kwaliteit, tijdloos design en passen in elke woonomgeving. Zowel de glazen deur tussen de hal en woonkamer als de overige binnendeuren krijgen kozijnen zonder bovenlicht en zijn Alpine wit van kleur. 

De perfecte combinatie

Tussen de hal en de woonkamer komt een glazendeur. Het is een Svedex deur, type CN07. Deze deur maakt elk interieur spannend en verrassend. En nog belangrijker de glasdeur combineert goed met de overige binnendeuren. Samen creëren ze een eenheid.

Naast de glazendeur krijgt elke woning standaard CN55 Svedex binnendeuren. Deze type deur kenmerkt zich door het subtiele lijnenspel. Het is een stijlvolle tijdloze deur die je straks overal in huis tegen zult komen.

Svedex binnendeuren
Het Landgoed Bekijk het woningaanbod
Wanneer gaan de woningen in verkoop? Bekijk de planning