Gevels en plattegronden watervilla's geoptimaliseerd

10 mei '19

Om straks in verkoop te kunnen met de watervilla's zijn we nu druk bezig met het definitief uitwerken van de gevels en plattegronden. We hebben in de tussentijd de plattegronden nog beter gemaakt en de gevels aangepast. Zo krijgen straks twee watervilla's een opengewerkt dak met glas, zie het linker plaatje hieronder. De andere vijf watervilla's zien eruit zoals op het rechter plaatje hieronder.

1
1

Nog betere plattegronden

De plattegronden van de watervilla's zijn verbeterd. De entree van de woning en het toilet zijn in het bijgebouw gepositioneerd. Daar is ook de techniekruimte bedacht. Het bijgebouw is daarom vergroot. Op de begane grond is daardoor de breedte van de woning volledig te benutten voor een riante woonkeuken. Bovendien kun je zelf kiezen of je de keuken aan de voorzijde of aan de tuinzijde van het huis wilt hebben. En een bijkomend voordeel is dat de trapkast nu direct bereikbaar is vanuit de keuken. Naar boven toe is de trap omgedraaid. De overloop is verkleind met als resultaat dat de slaapkamer groter is geworden. Verder heeft de woning nu standaard een tweede badkamer. 

Benieuwd naar de verschillen? Onderstaand kun je de oude en nieuwe plattegronden met elkaar vergelijken. 

Oud

1

Nieuw

1

Oud

1

Nieuw

1

Oud

1

Nieuw

1

Wanneer gaan de watervilla's in verkoop?

De watervilla's worden straks gebouwd door een andere aannemer dan de woningen in Het Landgoed fase 1. Om die reden is besloten om de watervilla's apart in verkoop te brengen. We verwachten in het derde kwartaal van 2019 in verkoop te gaan met deze unieke woningen. 

Interesse in een watervilla? Schrijf je (opnieuw) in!

Nu de watervilla's apart in verkoop gaan, hebben we de woningen ook als aparte fase op de website gezet. Het is daarom van belang dat je opnieuw je interesse kenbaar maakt door het woningtype een hartje te geven. Uiteraard heeft dit geen invloed op je inschrijfdatum. Geef de watervilla's ook een hartje indien je nog niet eerder hebt aangegeven interesse te hebben in dit woningtype. 

  Bekijk het woningaanbod
  Ik heb een vraag