Heb jij al een financiële check gedaan?

4 november '19

Als je een woning koopt dan is de financiering een belangrijk onderdeel bij de aankoop van je nieuwe woning. Heb je interesse in een watervilla in Woonpark Hoevelaken? En wil je de kans op jouw favoriete woning vergroten? Laat dan een financiële check doen. Wacht niet te lang want deze woningen gaan nog dit jaar in verkoop.

Upload je financiële check, zodra de verkoop start

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Waarom? Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door nadat de verkoop is gestart een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft.

Let erop dat erin staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie. Ook als je geen hypotheek nodig hebt, ontvangen wij graag een bewijs dat je de woning kunt betalen. 

  Bekijk het woningaanbod
  Lees meer over de financiële check