Een woning inclusief Siematic keuken

17 januari '20

De keuken... Het kloppend hart van veel huishoudens. Gelukkig worden de woningen in Het Landgoed fase 2 allemaal opgeleverd met een splinternieuwe Siematic keuken met Siemens apparatuur. Dat is goed nieuws toch? Benieuwd naar jouw nieuwe keuken? Bekijk de keuken flyer.

Fantastische kok? Of veelvuldig magnetron gebruiker?

Of je nu waanzinnig kunt koken, of nog een eitje laat aanbranden en dus liever veelvuldig gebruik maakt van de magnetron, een goede keuken heb je nodig. We vertellen je graag meer over de standaard keuken en wat voor opstelling er bij welk bouwnummer hoort.

Alle woningen krijgen standaard een greeploos kunststof zwarte of witte glanzende keuken van Siematic met Siemens apparatuur. 

Spoelbak met kraan

Met Siemens apparatuur kan iedereen koken!

Of je nu een keukenprins- of prinses bent of juist iemand die liever even snel iets simpels opwarmt. In alle gevallen is het van belang dat de keuken van alle gemakken is voorzien. Alle woningen krijgen standaard een inductie kookplaat met touch control, afzuigkap met led verlichting (m.u.v. type D die heeft een inductie kookplaats met kookveld afzuiging), 44 liter combi-oven (m.u.v. type D en J die krijgt een oven met stoomfunctie), volledig geïntegreerde vaatwasser en een 181 liter koelkast van Siemens. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de 5 jaar garantie die op alle apparatuur zit. 

Siemens combi-oven
Siemens inductiekookeplaat
Siemens vaatwasser
Siemens Koelkast
Siemens Afzuigkap
Siemens

Kookeiland of hoekkeuken?

De keukenopstelling is per type woning verschillend. Zo zit er standaard een kookeiland in type A, B, B riet, C1, D en T en krijgen types C2 en J een hoekkeuken. Binnenkort delen we ook de plattegronden per woning en een keukenflyer. 

Liever een andere keuken?

Is de keuken niet naar je smaak? Of heb je andere wensen? Je kunt het straks allemaal bespreken met Eigen Huis Keukens in Houten. Liever helemaal zelf je eigen keuken(leverancier) kiezen? Dat kan. Je mag er namelijk ook voor kiezen om de woning zonder keuken op te laten leveren.

Het Landgoed fase 2 Bekijk het woningaanbod
Ik heb een vraag? Contact opnemen