18 juli 2019

Informatieavond Het Landgoed fase 1

Je bent op donderdag 18 juli tussen 19.00 - 21.00 uur welkom bij de Stuw aan de brink 10 in Hoevelaken. De koffie staat klaar!

Donderdag 18 juli informatieavond

9 juli '19

Save the date! Op donderdag 18 juli is er een informatieavond voor Het Landgoed fase 1. Kom langs en ontvang het informatiepakket met plattegronden en een prijslijst. Ook kan je een financiële check laten doen, zo weet je meteen of je jouw droomwoning kunt betalen.

Primeur: definitieve plattegronden

Op de informatieavond delen we de definitieve plattegronden per woningtypen. Je hebt dan de primeur want deze gegevens staan nog niet op de website. Daarnaast kan je meteen zien waar jouw droomkeuken in de woning komt te staan en hoe je jouw toekomstige woning zou kunnen inrichten. 

Laat een financiële check doen

Tijdens de informatieavond staat ook een team met hypotheekadviseurs voor je klaar. Zo kan je meteen laten berekenen of jij jouw favoriete woning kunt betalen. Met zo'n check vergroot je straks namelijk de kans op jouw droomwoning. Neem een recente loonstrook mee en een Rabobank adviseur rekent voor jou uit wat je kunt lenen. 

De kans op jouw favoriete woning vergoten? Doe een financiële check!
Wat voor woningen komen er? Bekijk woningaanbod