Definitieve prijzen Het landgoed fase 2

31 januari '20

Binnenkort start de verkoop van de woningen in Het Landgoed fase 2. Nu de prijzen definitief zijn vastgesteld kan je vast een financiële check aanvragen. Zo vergroot je straks de kans op jouw droomwoning. Maar hoeveel kost jouw favoriete woning eigenlijk?

Een zeer complete woning

De prijzen voor alle woningen in Het landgoed fase 2 zijn definitief vastgesteld. Voordat je doorklikt naar het woningaanbod en de bijbehorende prijzen, leggen we je nog even uit wat je allemaal krijgt voor deze prijs:

  • Een duurzame woning met zonnepanelen en een bodemwarmtepomp
  • Korting op je hypotheek en extra leencapaciteit door een EPC van 0,26 of lager
  • Een afgewerkte badkamer met Villeroy & Boch sanitair
  • Een luxe Siematic keuken met Siemens apparatuur
  • Standaard met stijlvolle Svedex deuren
  • Je koopt de woning vrij op naam

De kans op jouw favoriete woning vergroten?

Nu de prijzen definitief zijn vastgesteld, kan je jouw financiële check vast gaan aanvragen. De financiële check kan namelijk in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Waarom? Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door nadat de verkoop is gestart een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft. Let erop dat erin staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie. Ook als je geen hypotheek nodig hebt, ontvangen wij graag een bewijs dat je de woning kunt betalen.

Interesse? Maak een account aan

Heb je al een Mijn Eigen Huis Account aangemaakt? Een account hebben is niet alleen handig, maar ook een must wanneer je straks een woning wilt kopen. Via je account geef je je voorkeur door voor een bouwnummer. Maak een account aan en geef je favoriete woning een hartje. Alleen dan krijg je de start verkoopmail. 

Bereid je goed voor op de start verkoop! Maak een Mijn Eigen Huis Account aan
Benieuwd naar de definitieve prijzen? Bekijk het woningaanbod