Definitieve prijzen en plattegronden watervilla's

2 december '19

De definitieve prijzen van de 7 watervilla's in Het Landgoed zijn vastgesteld. En ook de plattegronden van de woningen zijn helemaal klaar. Het inrichten kan beginnen! Bekijk de plattegronden en prijzen onder het woningaanbod.

image alt

Een zeer complete woning

De prijzen voor de watervilla's zijn definitief vastgesteld. Voordat je doorklikt naar het woningaanbod en de bijbehorende prijzen, leggen we je nog even uit wat je allemaal krijgt voor deze prijs:

Nu de prijzen definitief zijn kan je jouw financiële check vast gaan aanvragen. Je kunt deze uploaden zodra de verkoop is gestart. Je maakt zo meer kans op jouw favoriete woning. 

Het inrichten kan beginnen!

Kun jij je al voorstellen hoe je je nieuwe woning wilt indelen? Laat je gedachten de vrije loop. Zie jij jezelf al zitten op je nieuwe bank? Waar plaatsen we de eetkamer tafel? En hangt de lamp dan wel boven de tafel? En in welke slaapkamer zie je jouw kinderen al slapen? Hoe delen we de zolderverdieping in? Welke kleur geef je de wand in de keuken? Leuk om nu alvast over na te denken. Bekijk hieronder of onder het bouwnummer de standaard plattegronden. 

Begane grond

Begane grond (basis)

1ste verdieping

Eerste verdieping (basis)

2de verdieping

Tweede verdieping (basis)

Interesse? Maak een account aan

Binnenkort kan je je inschrijven op het bouwnummer van jouw voorkeur. Heb je al een Mijn Eigen Huis Account aangemaakt? Een account hebben is niet alleen handig, maar ook een must wanneer je straks een woning wilt kopen. Via je account geef je je voorkeur door voor een bouwnummer. Maak een account aan en geef jouw favoriete woning een hartje. Alleen dan krijg je een mail zodra de verkoop start. 

  Maak je Mijn Eigen Huis Account aan
  Bekijk het woningaanbod