Definitieve prijzen en plattegronden

29 augustus '19

De definitieve prijzen van de 33 woningen in Het Landgoed fase 1 zijn vastgesteld. En ook de plattegronden van de woningen zijn helemaal klaar. Het inrichten kan beginnen! Bekijk de plattegronden, verkooptekeningen en prijzen onder het bouwnummer.

Naar het woningaanbod

Een zeer complete woning

De prijzen voor Het Landgoed fase 1 zijn definitief vastgesteld. Voordat je doorklikt naar het woningaanbod en de bijbehorende prijzen, leggen we je nog even uit wat je allemaal krijgt voor deze prijs:

  • Duurzame, gasloze en energieneutrale woning met o.a. vloerverwarming en een bodemwarmtepomp (voor warmte en koeling) in eigendom
  • Zonnepanelen op het dak van jouw woning of op jouw berging
  • Volledig afgewerkte badkamer en toilet
  • Complete Siematic keuken inclusief Siemens apparatuur
  • Nieuwbouwwoningen worden vrij op naam (v.o.n.) verkocht (dat scheelt bijkomende kosten bij de aankoop)

Nu de prijzen definitief zijn kan je jouw financiële check vast gaan aanvragen. Je kunt deze uploaden zodra de verkoop is gestart. Je maakt zo meer kans op jouw favoriete woning. 

Het inrichten kan beginnen!

Kun jij je al voorstellen hoe je je nieuwe woning wilt indelen? Laat je gedachten de vrije loop. Zie jij jezelf al zitten op je nieuwe bank? Waar plaatsen we de eetkamer tafel? En hangt de lamp dan wel boven de tafel? En in welke slaapkamer zie je jouw kinderen al slapen? Hoe delen we de zolderverdieping in? Welke kleur geef je de wand in de keuken? Leuk om nu alvast over na te denken.

Amersfoort Vathorst
Amersfoort Vathorst
Amersfoort Vathorst

Interesse? Maak een account aan

Over een paar weken kan je je inschrijven op het bouwnummer van jouw voorkeur. Heb je al een Mijn Eigen Huis Account aangemaakt? Een account hebben is niet alleen handig, maar ook een must wanneer je straks een woning wilt kopen. Via je account geef je je voorkeur door voor een bouwnummer. Maak een account aan en like je favoriete woning. Alleen dan krijg je een mail zodra de verkoop start. 

Account aanmaken
  Maak je Mijn Eigen Huis Account aan
  Bekijk het woningaanbod