Definitieve interieur en exterieur beelden

17 februari '20

De exterieur en 360 graden interieur beelden van Het Landgoed fase 2 zijn klaar. Ook heeft de vogelvlucht een update gekregen. Nieuwsgierig? Bekijk de beelden hieronder.

Benieuwd naar de artist impressions?

Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt, is dat toch net even iets anders dan een bestaande woning. Je koopt namelijk een huis, dat nog niet gebouwd is. Je kunt geen bezoekje brengen aan de woning om de sfeer te proeven of gaten en kieren te inspecteren. Nu brengt zo'n nieuwbouwwoning heel veel voordelen met zich mee, want gaten en kieren die zijn er niet. Om de sfeer te proeven, maken wij levensechte beelden voor je. Zodat je precies weet hoe jouw nieuwe woning er uit komt te zien. Die beelden noemen we 'artist impressions' en wat zijn ze mooi geworden! 

360 graden binnenkijken

Kijk je mee? Je kunt van elk woningtype de woonkamer en keuken 360 graden bekijken. Bij type J kan je ook de slaapkamer bekijken. Plaats je mobiele telefoon in een VR bril en waan jezelf midden in de woonkamer van jouw nieuwe huis. Geen VR bril bij de hand? Je kunt ook gewoon door de woonkamer heen swipen op je mobiel! Op desktop klik je op het beeld en draai je rond met je muis. Let op: Werken de VR beelden niet naar behoren op je mobiele telefoon? Bekijk ze dan op tablet of desktop!

Type J - vrijstaand

Type D - vrijstaand

Type T - vrijstaand

Type C - vrijstaand

Type C - tweekapper

Type B - tweekapper

Type A - hoekwoning

  Bekijk het woningaanbod
  Meer nieuws lezen