10 december 2019

Datum start verkoop bekend

Op dinsdag 10 december om 17.00 uur start de verkoop van de watervilla''s en kan je vragen stellen tijdens de informatieavond bij het Brummelhuis inspiratiecentrum in Deventer. Je kunt t/m dinsdag 17 december 17.00 uur online je voorkeuren doorgeven. Op woensdag 18 december wijzen we de woningen toe.

Ben jij goed voorbereid op de verkoop?

3 december '19

Je leest op deze pagina precies welke stappen je doorloopt vanaf aanmelding voor de watervilla's, tot het tekenen van je contract. En we leggen aan de hand van twee video's de toewijzing en de optieperiode uit. Wist je trouwens dat je ook de mogelijkheid hebt om digitaal te tekenen voor jouw droomwoning? Let op: heb je interesse in één van de bouwnummers? Laat dan je NAW-gegevens achter onder het woningtype van je voorkeur. Alleen dan ontvang je de start verkoop mail op dinsdag 10 december 2019.

Vragen? Kom naar het Brummelhuis inspiratiecentrum

Heb je nog vragen of wil je de materialen van de woningen komen bekijken? Kom dan op dinsdag 10 december tussen 19.00 - 20.30 uur naar de showroom van Brummelhuis in Deventer. De makelaar, een financieel adviseur van de Rabobank en de aannemer beantwoorden dan graag al je antwoorden en laten je kennismaken met de materialen en optiemogelijkheden van deze unieke woningen. Je bent van harte welkom op Maagdenburgstraat 18, in Deventer. 

Hoe maak ik meer kans op een woning? Doe een financiële check
Welke 5 bouwnummers zijn jouw favoriet? Bekijk het woningaanbod