Bouwnummers en prijsindicatie online

11 november '19

De voorbereidingen voor de start verkoop van de 7 watervilla's op Het Landgoed in Woonpark Hoevelaken zijn in volle gang. Je vindt nu de bouwnummers op de website, met de voorlopige prijzen, zodat je per bouwnummer kunt zien welk prijskaartje er ongeveer bij hoort. Welk bouwnummer is jouw favoriet?

Bekijk snel alle bouwnummers

Een watervilla of poortwachter?

In Het Landgoed, op Woonpark Hoevelaken, komen 7 luxe watervilla's beschikbaar. Deze woningen liggen op een unieke plek aan het water, naast het Hoevelakense bos, op riante percelen. Maar ook van binnen heb je flink de ruimte, met maar liefst 5 slaapkamers en 2 badkamers. Bij 2 van de watervilla's wordt een gedeelte van de kap uitgevoerd in glas, waardoor je op de slaapkamers aan de achterzijde extra veel lichtinval hebt. Deze villa's, de poortwachters, liggen bovendien ook met de zijkant van het perceel aan het water. Waar ga jij voor, een watervilla of een van de 2 poortwachters?

Voorlopige prijzen

De definitieve prijzen voor de watervilla's zijn nog niet vastgesteld, maar we hebben wel de voorlopige prijzen per bouwnummer gepubliceerd. De poortwachters zijn ietsje duurder dan de overige 5 watervilla's. De prijzen variëren van € 910.000 tot € 1.060.000 v.o.n. Heb je al een villa op het oog? Kijk dan snel of deze binnen je budget past! De definitieve prijzen volgen uiterlijk een week voordat de verkoop start!

Interesse? Schrijf je in!

Binnenkort start de verkoop van de watervilla's in Woonpark Hoevelaken. Heb je interesse? Laat je NAW-gegevens achter bij het bouwnummer van je voorkeur, door op de button 'Houd mij op de hoogte' te klikken. Zo ontvang je op de dag dat de verkoop start een email om je definitieve keuzes voor jouw 5 favoriete bouwnummers kenbaar te maken. Dit doe je in je persoonlijke Mijn Eigen Huis-omgeving. Het is dus belangrijk om hiervoor van tevoren een account aan te maken.

Mijn Eigen Huis
  Naar het nieuwsoverzicht
  Bekijk alle bouwnummers