Bouwnummers Het Landgoed fase 1 live!

2 juli '19

De bouwnummers voor de woningen in Het Landgoed fase 1 in Woonpark Hoevelaken staan online. Welk bouwnummer is jouw favoriet? 

Bekijk snel het woningaanbod

Welke woning spreekt jou het meeste aan?

Het Landgoed fase 1 omvat 33 diverse woningen. Van tussenwoningen tot hoekwoningen en van vrijstaande woningen tot 2 onder 1 kapwoningen. Ook worden er 2 onder 1 kap levensloopbestendige woningen gerealiseerd. Het is een mooie mix geworden. Voor ieder wat wils! Welke woning spreekt jou het meeste aan? Heb je interesse in een  hoekwoning of vrijstaand huis? Vind je een grote tuin belangrijker of de ligging van de tuin? Gaat je voorkeur uit naar een hoekkeuken of een kookeiland? De keuze is aan jou! 

Voorlopige prijzen

Hoewel de definitieve prijzen voor de woningen in Het Landgoed fase 1 nog niet zijn vastgesteld, zijn er nu wel indicatieprijzen bekend. De goedkoopste woning heeft een v.o.n. prijs van €385.000 en de duurste woning kost €759.500 v.o.n. Sommige woningen zijn dus goedkoper geworden en sommige woningen iets duurder maar daarvoor krijg je wel meer woonoppervlakte. Heb je al een woning op het oog? Kijk dan gauw bij het woningaanbod of jouw favoriete woning binnen je budget past. Uiterlijk een week voordat de verkoop start zijn de definitieve v.o.n. prijzen bekend. 

Interesse? Schrijf je in!

Binnenkort start de verkoop van dit nieuwbouwplan in Hoevelaken. Heb je interesse? Laat je NAW-gegevens achter bij het bouwnummer van je voorkeur, door op de button 'Houd mij op de hoogte' te klikken. Zo ontvang je op de dag dat de verkoop start een email om je definitieve keuzes voor jouw 5 favoriete bouwnummers kenbaar te maken. Dit doe je in je persoonlijke account. Het is dus belangrijk om zo'n account van tevoren aan te maken.

  Bekijk het woningaanbod
  Een account aanmaken