Bouwnummers en prijsindicatie online

9 januari '20

De voorbereidingen voor de start verkoop van de 23 woningen uit fase 2 van Het Landgoed in Woonpark Hoevelaken zijn in volle gang. Je vindt nu de bouwnummers op de website, met de voorlopige prijzen, zodat je per bouwnummer kunt zien welk prijskaartje er ongeveer bij hoort. Welk bouwnummer is jouw favoriet?

Bekijk snel alle bouwnummers

Vrijstaand, 2 onder 1 kap of rijwoning?

In Het Landgoed, op Woonpark Hoevelaken, worden 23 hoek- en rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen gerealiseerd. Deze woningen liggen op een unieke plek aan het water, naast het Hoevelakense bos. Van een een parkeerplaats op eigen terrein, tot ruime zolder en een heerlijke ruime tuin. Deze 2e fase heeft voor ieder wat wils. En door de grote ramen beschikken alle woningen over heerlijke lichtinval. Wat wil je nog meer?

Voorlopige prijzen

De definitieve prijzen voor de woningen zijn nog niet vastgesteld, maar we hebben wel de voorlopige prijzen per bouwnummer gepubliceerd. De prijzen variëren van € 407.500 tot € 950.000 v.o.n. Heb je al een woning op het oog? Kijk dan snel of deze binnen je budget past! De definitieve prijzen volgen uiterlijk een week voordat de verkoop start!

Interesse? Schrijf je in!

Binnenkort start de verkoop van Het Landgoed fase 2 in Woonpark Hoevelaken. Heb je interesse? Laat je NAW-gegevens achter bij het bouwnummer van je voorkeur, door op de button 'Houd mij op de hoogte' te klikken. Zo ontvang je op de dag dat de verkoop start een email om je definitieve keuzes voor jouw 5 favoriete bouwnummers kenbaar te maken. Dit doe je in je persoonlijke Mijn Eigen Huis-omgeving. Het is dus belangrijk om hiervoor van tevoren een account aan te maken.

  Naar het nieuwsoverzicht
  Bekijk alle bouwnummers