Binnenkijken bij woningen Het Landgoed

26 september '19

Ben jij ook zo benieuwd hoe de woningen in Het Landgoed fase 1 er van binnen uit komen te zien? Dan vind je deze 360 graden interieur beelden vast te gek! Je kunt bij ieder woningtype binnenkijken. Welke interieur spreekt jou het meeste aan? 

360 graden rondkijken

We hebben van elke woningtype een 360 graden interieur beeld laten maken. Aan de hand van deze beelden kan je goed zien hoe de ruimte er uit ziet en hoe je deze zou kunnen indelen. Bij ieder woningtype kan je zowel in de woonkamer als in de keuken kijken. Afhankelijk van de plattegrond zijn er per woningtype 1 of 2 VR beelden gemaakt. De hoogglans witte Siematic keuken met Siemens apparatuur die je ziet, is bij de prijs inbegrepen. 

Kijk je mee? Plaats je mobiele telefoon in een VR bril en waan jezelf midden in de woonkamer van jouw nieuwe huis. Geen VR bril bij de hand? Je kunt ook gewoon door de woonkamer heen swipen op je mobiel! Op desktop klik je op het beeld en draai je rond met je muis. Let op: Werken de VR beelden niet naar behoren op je mobiele telefoon? Bekijk ze dan op tablet of desktop!

Woningtype A

Woningtype B

Woningtype C1

Woningtype C2

Woningtype E

Woningtype F

Woningtype T

Ik heb een vraag? Contact opnemen
Alles weten over Het Landgoed? Lees het laatste nieuws