Uitkomst enquête Woonpark Hoevelaken

8 mei '17

In maart hebben we een enquête verstuurd, 'zoveel mensen, zoveel wensen' en je gevraagd naar je woonwensen. Verder heeft de enquête op de website en op facebook gestaan. Echt bijzonder veel personen hebben de enquête ingevuld. Daar zijn we heel blij mee, want dat geeft ons de mogelijkheid Woonpark Hoevelaken nog beter af te stemmen op jullie woonwensen. Deze uitkomst willen we graag delen.  

  • De meeste mensen willen verhuizen omdat ze een grotere woning zoeken (een hoekwoning, 2 onder 1 kapwoning of vrijstaande woning bijvoorbeeld) of een woning met een grotere tuin. Ook willen ze graag in Hoevelaken (blijven) wonen.
  • In hun woonomgeving vinden mensen natuur, ruimte, rust, kwaliteit en groen belangrijk.
  • In de ideale buurt wonen mensen aan een hofje. De buurt is vooral gevarieerd: in architectuurstijl, bebouwingshoogte, verschillende kleuren en materialen, en verschillende prijsklassen.

Welke stijl krijgen de woningen

De rijwoningen en tweekappers worden ontworpen door Mulleners en Mulleners architecten. Als het aan jullie ligt, krijgen de woningen de volgende stijl:

De vrijstaande woningen aan de rand van het Woonpark worden ontworpen door Dok Architecten. In deze stijl spreken jullie de volgende beelden het meeste aan:

WPH
WPH

BPD gebruikt de uitkomst van de enquête om het ontwerp verder vorm te geven. De 2 architecten zijn op dit moment hard aan het werk om eind juni de eerste schetsen te kunnen laten zien van de woningen die er komen in Woonpark Hoevelaken.

  Interview Architect Kok Mulleners
  Interview Architect Liesbeth van der Pol