Kom jij zondag langs?

20 september '16

Aankomend weekend is het zover, dan vindt Kunstroute Hoevelaken plaats. Kom langs bij het hoofdkantoor van BPD Ontwikkeling voor een 'extra speciale' rondleiding en een indrukwekkende voorstelling van dansgroep DanzaMotion! Extra leuk detail, zo zie je direct de prachtige omgeving van Woonpark Hoevelaken. Je bent van harte welkom!

Speciale rondleiding

Speciaal voor Kunstroute Hoevelaken organiseren Sharon Oldenkotte-Vrolijk, Jenny Rietbergen-Barendregt en Caroline Coffrie, mogelijk voor de laatste keer, rondleidingen van ongeveer 30 minuten langs een aantal bijzondere werken uit de Bouwfonds Kunstcollectie.

De rondleidingen vinden alléén plaats op zondag 25 september om 14.00 en om 15.00 uur en hebben een beperkt aantal plaatsen. Van tevoren aanmelden is niet mogelijk. Verzamelpunt is bij de ingang van het hoofdkantoor aan de Westerdorpsstraat 66. Op de foto zie je een werk aan van Susanne Kriemann. Dit werk zal ook getoond worden tijdens de rondleiding. Voor, tussen en na de rondleidingen zal ook dansgroep DanzaMotion voorstellingen verzorgen. 

‘Je suis Motion’

Ook dit jaar doet DanzaMotion weer graag mee aan de Kunstroute. Choreograaf Anita Postma maakte voor haar dansers iets bijzonders waarbij ze zich liet leiden door haar eigen verhaal. Een verhaal dat over het leven gaat en dat niet altijd een feest is. In de dans ‘Je suis Motion’ laten de dansers op een eigen manier verdriet, kracht, vertrouwen, hoop en liefde zien. Dat raakt. Dat is kunst. Te zien als mooie omlijsting van de rondleidingen, in de centrale hal van het hoofdkantoor van BPD. De dansvoorstellingen zijn alléén op zondag om 13:50, 14:50 en 15:50 uur. Expositieadres: Westerdorpsstraat 66.