Vrijstaand wonen aan het water en het bos

14 mei '20

Ben je opzoek naar een vrijstaande nieuwbouwwoning in Hoevelaken middenin de natuur? Bekijk dan snel de laatste vrije woningen!

image alt

Karakteristieke vijvervilla's

Deze prachtige vijvervilla's kijken vrij weg over het bos en de vijver van Woonpark Hoevelaken. De ligging is dus perfect! En dan hebben we het nog niets een gehad over de zee van ruimte die deze woning je biedt. Met een woonoppervlakte van 184 m2, standaard 5 slaapkamers en 2 badkamers is er genoeg plek voor een groot of samengesteld gezin. De woonkamer is lekker licht door de vele ramen en heeft een open Siematic keuken met kookeiland. Vanuit de keuken bereik je middels de openslaande deuren de riante tuin die aan de vijver grenst. In de tuin vind je ook twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een vrijstaande berging.

Bouwnummer 58 bekijken
Bouwnummer 59 bekijken 
Bouwnummer 60 bekijken 

image alt

Prachtig vrijstaand huis

Dit vrijstaande huis heeft een woonoppervlakte van 180 m2 en een grote tuin aan het water op het Zuid-Westen. De woonkamer met open Siematic keuken heeft maar liefst 2 openslaande deuren en is lekker licht door de vele ramen. Op de eerste verdieping vind je de Villeroy & Boch badkamer en 3 slaapkamer, De zolder is nog vrij in te delen en is zeer ruim. Je creëert hier met gemak een extra slaapkamer, speelzolder of wellicht wel de masterbedroom met tweede badkamer?

Bouwnummer 57 bekijken

image alt

Stijlvolle watervilla's

Het vrije uitzicht van deze woningen is uniek. Hier woon je echt middenin de natuur. De watervilla's hebben een woonoppervlakte van maar liefst 222m2 en mogen zich met trost te grootste woningen van Woonpark Hoevelaken noemen. Dit woningtype heeft standaard 2 badkamers en 5 slaapkamers, dus is groot genoeg voor het hele gezin. Vanuit de lichte open woonkamer met Siematic kookeiland heb je een betoverend uitzicht over het water. En een fijne bijkomstigheid is dat de indeling niet vast staat, maar dat alles bespreekbaar is en dat deze woningen per stuk worden gebouwd. Dus kopen is bouwen. 

Bouwnummer 65 bekijken
Bouwnummer 66 bekijken

Zit jouw droomhuis er bij?

Zie jij jezelf wel wonen in nieuwbouwwijk Het Landgoed in Woonpark Hoevelaken? Bel Makelaardij De Parel voor een optie op 033-4669902 of stuur een mail naar nieuwbouw@makelaardijdeparel.nl.

Ik heb interesse in een vrij bouwnummer Contact opnemen
Opzoek naar een ander woningtype? Bekijk woningaanbod Het Erf