Het Landgoed fase 2 komt eraan!

28 november '19

Nu bijna alle woningen in Het landgoed fase 1 zijn verkocht is het tijd voor fase 2. We hebben de woningtypes met voorlopige prijzen op de website geplaatst. Bekijk de nieuwe fase onder het woningaanbod en meld je aan! Naar verwachting gaat deze fase in het eerste kwartaal van 2020 in verkoop.

Nieuw woningaanbod bekijken

Meld je aan voor het woningtype van je voorkeur

Het Landgoed fase 2 bestaat uit 7 verschillende woningtypes. Alle woningtypes kwamen ook voor in fase 1 maar type B komt in deze fase nu ook voor met een rieten kap en type C zowel in wit stucwerk als met een oranje baksteen. Welk woningtype spreekt jou het meeste aan? Laat je NAW gegevens achter onder het woningtype van jouw voorkeur. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en deze aanmelding geldt ook als aanmeldduur.

Voorlopige vanafprijzen

De definitieve vanafprijzen voor Het Landgoed fase 2 zijn nog niet vastgesteld, maar we hebben wel de voorlopige prijzen per woningtype gepubliceerd. De vanafprijzen variëren van € 407.500 tot € 725.000 v.o.n. Heb je al een woningtype op het oog? Kijk dan snel of deze binnen je budget past! Binnenkort maken we ook de voorlopige prijzen op bouwnummerniveau bekend. De definitieve bouwnummer prijzen volgen uiterlijk een week voordat de verkoop start!

  Bekijk het woningaanbod
  Meer nieuws lezen