Een watervilla die past bij jouw persoonlijk wensen

5 december '19

Hoe ziet jouw droomhuis eruit? Kies je voor een uitbouw of maak je van de tweede verdieping een loft? De meer- en minderwerklijsten zijn beschikbaar. Bekijk ze op de website bij het bouwnummer. Heb je al ideeën? Aangezien de watervilla's per stuk worden gebouwd is alles bespreekbaar. Zo heb je straks een woning die helemaal voldoet aan al jouw woonwensen!

Meer- en minderwerklijst bekijken

Welke extra wensen heb jij?

In gedachten heb je jouw nieuwbouwwoning al helemaal ingericht. Je ziet precies voor je hoe alles eruit komt te zien. Heb je extra wensen voor je nieuwe woning? Zoals een uitbouw, een buitenkraan of een dakraam? Op de meer- en minderwerklijsten staat precies aangegeven wat je kan uitvoeren om de woning naar je zin te maken. Als je weet wat jouw keuze is, wil je ook weten welke kosten dit met zich meebrengt. Bij ieder bouwnummer staat onder het kopje "download" de meer- en minderwerklijst. Daar zijn de prijzen zichtbaar. Alles is compleet om je keuze te maken.

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een van de standaard opties voor de begane grond, namelijk een uitbreiding van de aangebouwde berging of het centreren en uitbreiden van de uitbouw. Ook is het mogelijk om op de zolder een loft te creëren. Er is, ook naast deze opties, veel flexibiliteit voor een persoonlijke invulling van de plattegronden. Gebruik deze en de opties ter inspiratie en creëer een maatwerk-indeling die helemaal bij jou past.

Uitbouw aan de zijkant

Kies je voor een uitbouw aan de zijkant van het huis, dan heb je meer privacy in je tuin. Met deze uitbouw kan je het huis opdelen in 3 woonfuncties, door het plaatsen van twee glazen puien. Zo heb je ruimte voor een woonkeuken, een televisie kamer en een living met uitzicht op de tuin. Door de garage in twee te delen creëer je een extra kamer aan de tuin, ideaal voor werken vanuit huis. 

Uitbouw aan de achterkant

Door de eettafel in het midden te plaatsen, maak je aan de voorkant van het huis een ruime woonkeuken. En aan de tuinzijde van het huis een ruime zit met een prachtig uitzicht over het water. Met in de uitbouw veel ruimte om te werken, spelen of muziek te maken.

Loft met badkamer aan achterzijde

Met deze meerwerkoptie creëer je een semi open badkamer met vrijstaand bad, twee douches en toilet aan de voorkant van de woning. Het midden van de ruimte kan je dan inrichten als inloopkast en achter een half hoog wandje plaats je dan het bed met het zicht naar buiten.  

Loft met badkamer in het midden

Je zolder is als loft ingedeeld, zodat je de hele lengte kunt ervaren. De wasruimte, douche en toilet zijn afgesloten en het bad staat los in de ruimte. Aan de voorzijde van het huis vind je een riante dressing aan de tuinzijde wordt geslapen. 

  Meer-werklijst bekijken
  Woningaanbod bekijken