Het Landgoed Woonpark Hoevelaken

Met een kopje koffie genietend van de zonsopkomst. Of met een glaasje wijn van de zonsondergang vanachter de grote raampartijen in je nieuwe woning. Zittend aan de vijver op je picknickkleedje, heb je zicht op de kinderen, die gezellig spelen met de andere kinderen uit de buurt. Het is heerlijk wonen in Het Landgoed in Woonpark Hoevelaken. Het ademt ruimte en rust.

image alt

Het Landgoed fase 2 - opgeleverd

De woningen van Het Landgoed fase 2 zijn opgeleverd. Deze fase bestond uit 27 tussen-en hoekwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande huizen. Alle woningen in deze fase zijn inmiddels verkocht en opgeleverd.

image alt

Het Landgoed fase 1 - opgeleverd

De woningen in Het Landgoed fase 1 zijn opgeleverd. Alle levensloopbestendige woningen, 2 onder 1 kapwoningen, vrijstaande woningen en tussen- en hoekwoningen zijn verkocht.

image alt

Het Landgoed watervilla's - opgeleverd

In Woonpark Hoevelaken komen 7 prachtige watervilla's, die inmiddels allemaal zijn verkocht. Deze riante woningen hebben een woonoppervlakte van maar liefst 220 m2. In dit unieke ontwerp komen de woonstijlen landelijk en industrieel samen. Door de glazen gevel aan de achterkant van het huis kijk je prachtig uit over het water. En daarnaast zorgt het veel heel veel licht. Alle watervilla's zijn opgeleverd!

  Lees de planning
  Bekijk de woningen