Woningen Het Erf toegewezen

8 juli '20

De woningen in Het Erf zijn toegewezen. En er zijn nog enkele woningen vrij! We feliciteren iedereen die een optie heeft gekregen. Heb je geen woning toegewezen gekregen? Bekijk dan het vrije woningaanbod.

Je hebt een optie! En nu?

Gefeliciteerd, je hebt een optie gekregen! Je kunt je toegewezen optie bekijken en accepteren in jouw Mijn Eigen Huis Omgeving. Het is belangrijk dat je dit binnen 2 dagen doet. Daarna kan je er voor kiezen om meteen over te gaan tot aankoop of eerst een afspraak te maken met de makelaar. Maak deze keuze binnen 24 uur. Je tekent de contracten straks online thuis vanaf de bank of samen met de makelaar op kantoor. 

Digitaal tekenen

Geen woning?

Alle kandidaten die geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen, hebben een e-mail ontvangen dat ze reservekandidaat zijn. Indien een kandidaat die een optie heeft gekregen afhaakt wordt de reservekandidaat gebeld door de makelaar. Wij doen geen uitspraak over op welke plek je op de reservelijst staat.

Maar bouwnummers 76, 77, 82, 84, 85, 86, 114, 115 en 116 zijn nog vrij! Mail Makelaardij De Parel (nieuwbouw@makelaardijdeparel.nl) voor een vrijblijvende optie.

  Meer nieuws lezen
  Bekijk beschikbaar woningaanbod