Woningaanbod Het Erf geactualiseerd

3 april '20

Nu Het Landgoed fase 2 ook in verkoop is wordt het tijd voor de woningen in Het Erf. We hebben het woningaanbod en de indicatieve prijzen geactualiseerd en de verkavelingskaart een update gegeven. We hopen voor de zomervakantie in verkoop te kunnen.

Interesse? Schrijf je (opnieuw) in!

Nu Het Erf binnenkort in verkoop gaat, hebben we het woningaanbod geactualiseerd. Zo zijn de indicatieve prijzen aangepast aan de hand van de nieuwe vierkante meters en zijn er woningtypes bijgekomen en zijn sommige types van naam veranderd. Het is daarom belangrijk om opnieuw naar jouw inschrijving te kijken. Klopt deze nog wel? Indien je jouw voorkeurswoningen wilt wijzigingen is het belangrijk om je NAW-gegevens achter te laten onder het woningtype van jouw voorkeur. Je kunt in de Mijn Eigen Huis Omgeving ook zien voor welke woningen je jouw interesse kenbaar hebt gemaakt. Heb je nog niet eerder voorkeurswoningen doorgegeven? Ook dan is het belangrijk om je NAW-gegevens achter te laten onder jouw favoriete woning. 

image alt

Nieuwe woningweergave

Ook de woningweergave is vernieuwd! Nu is alle informatie over de woningen nog overzichtelijker en is het in je Mijn Eigen Huis-account eenvoudig je favoriete woningen met elkaar te vergelijken.

Op de nieuwe pagina Woningen zie je in het overzicht welke woningtypen er zijn en wat de status van dit type is. Zodra je op een woningtype klikt, is op de naastgelegen kaart meteen zichtbaar waar alle woningen van dit type liggen. Selecteer vervolgens via de kaart of via de bouwnummerlijst, de woning waar jij meer informatie over wilt hebben. Staan de bouwnummers nog niet op de website? Dan worden alle details van het woningtype getoond.

Maak het vinden van jouw droomhuis nog makkelijker door de selectie te verfijnen. Filter op prijsklasse, woonoppervlakte, beschikbaarheid en/of woningtype om een nog beter overzicht te krijgen. Heb je meerdere woningtypen met het hartje gemarkeerd als favoriet? Dan kun je deze woningen in je Mijn Eigen Huis-account met elkaar op een groot aantal punten vergelijken.

Wat is de ligging van de woningen?

Waar staat precies dat leuke huis in Het Erf? Je kunt nu precies zien welk woningtype waar komt te staan binnen het nieuwbouwproject Woonpark Hoevelaken. Heb je interesse in een bepaalde woning in Het Erf dan is het natuurlijk belangrijk om te weten wat de ligging van de tuin is. Bestudeer de verkavelingskaart maar eens goed. Linksboven in de kaart zie je een pijl die naar het noorden wijst. Tel uit je winst en kijk dus hoe de tuinen liggen t.o.v. de pijl. Klik in de kaart en je ziet de woningtypes oplichten. Je ziet dus precies welk woningtype waar ligt!

  Een Mijn Eigen Huis Account aanmaken
  Naar het woningaanbod