Een woning inclusief keuken

24 juni '20

De woningen in Het Erf worden allemaal opgeleverd met een splinternieuwe keuken met Siemens apparatuur. Dat is goed nieuws toch? Benieuwd naar jouw nieuwe keuken?

Fantastische kok? Of veelvuldig magnetron gebruiker?

Of je nu waanzinnig kunt koken, of nog een eitje laat aanbranden en dus liever veelvuldig gebruik maakt van de magnetron, een goede keuken heb je nodig. Bij alle tussen- en hoekwoningen zit een EigenHuis keuken bij de v.o.n. prijs inbegrepen. De 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen krijgen een Siematic keuken. We vertellen je graag meer over de standaard keuken en wat voor opstelling er bij welk bouwnummer hoort. 

Spoelbak met kraan

Met Siemens apparatuur kan iedereen koken!

Of je nu een keukenprins- of prinses bent of juist iemand die liever even snel iets simpels opwarmt. In alle gevallen is het van belang dat de keuken van alle gemakken is voorzien. Alle woningen krijgen standaard een inductie kookplaat, afzuigkap, een combi-oven/magnetron, een volledig geïntegreerde vaatwasser en een koelkast met vriezer van Siemens. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de 5 jaar garantie die op alle apparatuur zit. 

Siemens combi-oven
Siemens inductiekookeplaat
Siemens vaatwasser
Siemens Koelkast
Siemens Afzuigkap
Siemens

Liever een andere keuken?

Is de keuken niet naar je smaak? Of heb je andere wensen? Je kunt het straks allemaal bespreken met Eigen Huis Keukens of Siematic Keukens in Houten. Liever helemaal zelf je eigen keuken(leverancier) kiezen? Dat kan. Je mag er namelijk ook voor kiezen om de woning zonder keuken op te laten leveren.

  Flyer tussen- en hoekwoningen
  Flyer 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen