Definitieve prijzen en plattegronden

19 juni '20

De definitieve prijzen van de 37 woningen in Het Erf zijn vastgesteld. En ook de plattegronden van de woningen zijn helemaal klaar. Het inrichten kan beginnen! Bekijk de plattegronden en prijzen onder het bouwnummer.

Een zeer complete woning

De prijzen voor Het Erf zijn definitief vastgesteld. Voordat je doorklikt naar het woningaanbod en de bijbehorende prijzen, leggen we je nog even uit wat je allemaal krijgt voor deze prijs:

  • Een gasloze en energieneutrale woning (EPC 0) met o.a. vloerverwarming en een bodemwarmtepomp (voor warmte en koeling) in eigendom
  • Zonnepanelen op het dak van jouw woning 
  • Een Villeroy & Boch badkamer 
  • Complete keuken inclusief Siemens apparatuur
  • Nieuwbouwwoningen worden vrij op naam (v.o.n.) verkocht (dat scheelt bijkomende kosten bij de aankoop)

Doe vast een financiële check

Wanneer je interesse hebt in één of meerdere bouwnummers en je jouw kans op een woning wil vergroten is het aan te raden een financiële check te laten doen. Een financiële check is een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur waarin staat wat je bij de bank kunt lenen. Dit document kun je, zodra de inschrijfperiode is gestart, uploaden in je persoonlijke Mijn Eigen Huis account.

Het inrichten kan beginnen!

Welk bouwnummer het beste bij je past is afhankelijk van de indeling. Denk nu vast na hoe je jouw toekomstige woning zou willen indelen en welke plattegrond daar dan het beste bij past. Heb je behoefte aan een grote berging? Hoeveel slaapkamers heb je nodig? En wat voor mogelijkheden biedt de nog vrij in te delen zolder? Leuk en goed om nu alvast over na te denken. Je kunt de plattegronden vinden door op één van de bouwnummers te klikken onder het woningaanbod.

  Maak je Mijn Eigen Huis Account aan
  Bekijk het woningaanbod