Definitieve interieur beelden en brochure

29 juni '20

Heb jij je favoriete woning al gekozen, of twijfel je nog? Misschien dat de definitieve 360 graden interieur beelden je kunnen helpen met het maken van de juiste keuze. Vervolgens kan je ook een brochure downloaden van jouw favoriete woning. Handig toch!

Jouw favoriete woning in een brochure

Vanaf nu is het mogelijk om een brochure te downloaden van je favoriete bouwnummer in Buitenoord fase 2. Ideaal als je je nieuwe droomwoning aan je ouders, familie of vrienden wilt laten zien op het eerst volgende verjaardagsfeestje, of het gewoon prettig vindt om de informatie op papier te hebben. Hoe het werkt? Dat leggen we je graag uit! Ga naar de pagina woningen, klik op jouw favoriete woning en scroll naar de button Downloaden brochure. Na het invullen van een aantal gegevens ontvang je van ons een e-mail met een link, waar je de door jou opgevraagde brochure kunt downloaden en eventueel zelf kan uitprinten. Heb je meerdere favoriete bouwnummers? Geen probleem! Herhaal dan bovenstaande stappen.

360 graden interieurs

Ben jij ook zo benieuwd hoe de woningen in Het Erf er van binnen uit komen te zien? Dan vind je deze 360 graden interieur beelden vast te gek! Je kunt bij diverse bouwnummers binnenkijken. Welke interieur spreekt jou het meeste aan? Plaats je mobiele telefoon in een VR bril en waan jezelf midden in de woonkamer van misschien wel jouw toekomstige appartement. Geen VR bril bij de hand? Je kunt ook gewoon door de woonkamer heen swipen op je mobiel! Op desktop klik je op het beeld en draai je rond met je muis. Let op: Werken de VR beelden niet naar behoren op je mobiele telefoon? Klik dan op 'Enter VR' of bekijk ze op tablet of desktop!

Type H

Type T

Type O

Type G2

Type C3

Type F2

Type G

  Meer nieuws lezen
  Naar het woningaanbod