Conceptbeelden Het Erf

13 mei '20

Eerder hebben we al wat 2D beelden van Het Erf met je gedeeld. Maar er komen nu ook 3D beelden aan. We geven je nu alvast een voorproefje door enkele conceptbeelden te laten zien die op dit moment verder worden uitgewerkt. Kijk je mee?

Artist Impressions

Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt, is dat toch net even iets anders dan een bestaande woning. Je koopt namelijk een huis, dat nog niet gebouwd is. Je kunt geen bezoekje brengen aan de woning om de sfeer te proeven of gaten en kieren te inspecteren. Nu brengt zo'n nieuwbouwwoning heel veel voordelen met zich mee, want gaten en kieren die zijn er niet. Om de sfeer te proeven, maken wij levensechte beelden voor je. Zodat je precies weet hoe jouw nieuwe woning er uit komt te zien. Die beelden noemen we 'artist impressions'.

Standpunt bepaling

We willen graag van elk type woning een artist impressions laten maken. Zo krijg jij als klant straks een goed beeld hoe jouw favoriete woning er uit komt te zien. De beelden die we nu delen zijn concept versies. Stap 1 is om nu eerst het juiste standpunt per woningtype te bepalen. Vanuit welke hoek komen de woningen het beste tot hun recht? Zodra we het beste standpunt hebben gekozen, worden de beelden verder uitgewerkt. Denk aan de juiste kleur van de gevelstenen en van de dakpannen. Tevens krijgen de beelden meer sfeer door bijvoorbeeld vogels in de lucht en mensen toe te voegen. Het is nog niet af, maar we vonden het wel het delen waard!

Wat voor woningen komen er in Het Erf? Woningen bekijken
Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? Lees het nieuws